Something New – โ€œEndings and Beginnings,โ€ by Colleen Chesebro

I was honored to write a piece for my Sis, Lisa! โค

Rebirth of Lisa

Try Something New Today!

Today is the final day for my Guest Blog Series of Something New! My good sis, Colleen Chesebro of Silver Threading Blog wraps it up for us.

New Beginnings

I would like to thank my friend Lisa, for inviting me to her fabulous blog and for inviting me to write about one of my favorite subjects โ€“ new beginnings.

When I was a child and mid-August rolled around, I remember fondly the anticipation I felt at the beginning of each school year. I loved my new pens and notebooks, folders, and theme paper. I diligently cut up brown paper grocery bags and wrapped the covers of my school books, as was the custom required by the Milwaukee Public School system at the time. Excitement was in the air and I knew that year would be the best yet!

In fact, I have always loved new beginnings. There is something fresh and excitingโ€ฆ

View original post 597 more words

9 thoughts on “Something New – โ€œEndings and Beginnings,โ€ by Colleen Chesebro

 1. That was an amazing post, Colleen. I totall hear you. We need new beginnings or we get stuck. Which isn’t true actually because we get pushed from life anyway. But when we start new beginnings consciously we progress in a much higher level.

  Liked by 1 person

 2. It’s like always having something to look forward to – even if it’s only in your own head and the path is not yet clear. It’s all about anticipation. By the way – we covered our books with wallpaper. I found some school books years later and was horrified to see what we’d live with at that time. My mum still defended the garish orange and purple pattern!

  Like

  1. It is the excitement of something new and the challenge of accomplishment. Anticipation… what a great addition to the journey! Judith, the wall paper sounds so 1960’s! My step mother’s bathroom was pink, purple, and blue. I never saw something so hideous in my life! LOL! โค

   Like

 3. I wholeHEARTedly agree with you, Colleen! Too many times, we are afraid to venture forth into new areas, but I believe new things, whether it be by traveling around the world or simply exploring different life paths, will keep us forever young. Much thanks for sharing…

  Liked by 1 person

Share your thoughts with me. I'm listening...

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s